21 mei 2019

Afgelopen zaterdag heb ik niet mee kunnen doen. Een goede klant vierde haar 80e verjaardag, het feest begon om 16.00 en werd gevierd in een zaaltje in Bargercompascuüm en dat ligt in Drenthe. Dus we zaten om 14.00 al in de auto om te vertrekken. Mijn vrouw heeft de touwtjes in handen bij zulke uitstapjes, dus er zat weinig ruimte in de tijd. Vandaar besloten om de duiven niet mee te doen op de 2e midfondvlucht. Ik vond het zeker jammer dat ik de duivinnen niet kon spelen. Ze zitten op eieren en goed gekoppeld. Aankomende zaterdag staat de 1e eendaagse op het programma dus ik heb wel wat meer hoop op een iets betere uitslag. Zaterdag geven ze aardig weer op dus het zou wel eens mooie vlucht kunnen worden. Ik heb een beetje ingezet op de ééndaagse vluchten dus ik zal best teleurgesteld zijn als de duiven niet beter komen dan op de laatste midfond vluchten. Ik ga de duivinnen deze week nog een keertje lappen als voorbereiding . Ik kijk er wel naar deze vlucht. Ik wens iedereen veel succes en ik zal maar weer zeggen tot de volgende keer. Oh ja, ik wil iedereen nog bedanken voor de reacties op mijn stukjes op de site vooral het stukje over clubliefde heeft wel het e.e.a. losgemaakt bij diverse liefhebbers en verenigingen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.