16 april 2019

De eerste wedvlucht zit erop, ik kon jammer genoeg geen duiven meedoen. Ik zat aan huis gekluisterd met een vervelend buikgriepje Strontvervelend en ik was er schijtziek van zal ik maar zeggen. Het was een koude zaterdag en daarom vond ik het ook niet zo erg dat de duiven niet hebben meegedaan. Zoals ik al een paar keer heb gezegd ligt mijn interesse niet geheel bij de Vitesse vluchten, maar dat wil niet zeggen dat ik ze toch graag mee laat vliegen. Het is het 2e jaar dat ik op de nieuwe locatie speel. ik heb 11 jaarlingen zitten 4 doffers en 7 duivinnen dus ik moet een beetje uit viegelieren hoe ik het spelletje kan spelen. Ik verwacht ook niet dat ik een grote rol zal spelen, maar hoop wel op af en toe een leuke uitslag dan zou ik al erg tevreden zijn. Daarin tegen verwacht ik van de jonge duiven wel het een en ander. Ze vliegen goed rondom huis, zitten er tot nu toe gezond bij en tot nu toe nog geen verliezen. Je weet het natuurlijk nooit bij jonge duiven, maar tot nu toe ben ik super tevreden. Ik heb er in totaal 36 en daar zal ik het mee moeten gaan doen. Ik hoop dat ik dit jaar voldoende jonge duiven overhoud zodat ik goed kan selecteren en het vlieghok van de oude duiven goed aan kan vullen, zodat ik 8 koppels kan samenstellen om mee te gaan vliegen. Maar ja dat is voor volgend seizoen. Nu naar de werkelijkheid, op naar de volgende vlucht a.s. zaterdag. Het beloofd een prachtig mooie dag te worden dus aan het weer zal het niet liggen . Ik verheug me er dan ook wel op om de duiven voor de 1e keer dit seizoen thuis te zien komen. Nog een klein beetje voorbereiden misschien nog een stukje weg brengen en dan moeten ze het kunnen. Ik heb er wel vertrouwen in , ik wens iedereen veel succes met de aankomende vlucht. Ik zal meer weer zeggen tot de volgende keer.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.