3 augustus 2019

Na de vele positieve reacties op mijn Column VOORSTEL: JONGE DUIVEN IN AUGUSTUS! in het Spoor nummer 27 van vorige week. Vond ik het de moeite waard om deze Column ook op mijn site te plaatsen. Zeker gezien het feit van de belangrijkheid van de jonge duiven vluchten en de duivensport in zijn algemeenheid. Er zal echt iets moeten veranderen, ik hoop dat dit jaar al ingezet gaat worden. Misschien moeten we een petitie starten zodat we met zoveel mogelijk liefhebbers het NPO bestuur kunnen overtuigen om daadwerkelijk iets aan de jonge duiven problematiek te gaan doen. En denk nou niet het zal mijn tijd wel duren, simpelweg omdat we de tijd niet meer hebben!!!. reacties kun je sturen naar pele61@kpnmail.nl deze zal ik bundelen en doormailen naar het NPO bestuur.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.