20 februari 2019

Zo langzamerhand komt er een klein beetje rust. Voorlopig dat wel, stilte voor de storm zal ik maar zeggen. Het voorjaar komt eraan dat wil zeggen dat het buiten schilderseizoen gaat beginnen. En bij ons nieuwe huis zitten ook nog de nodige werkzaamheden zoals de tuin, nieuwe schuur bouwen, buiten schilderwerk en de 2 bergingen moeten nog afgemaakt worden. Ik wil het wel een beetje gefaceerd doen zodat ik ook nog een beetje tijd overhoud voor gezin en duiven. Het is wel prettig dat ik nu kan wonen en werken op dezelfde locatie. Het duivenseizoen staat weer voor de deur. Vorig jaar alleen met jonge duiven gevlogen op de nieuwe locatie. Ik heb 11 duiven overgehouden en met dit elftal ga ik dit jaar het duivenseizoen starten. Het zijn 7 duivinnen en 4 doffers. Ik ga min of meer dubbel weduwschap spelen, min of meer zeg ik omdat de doffers in ondertal zijn. Ik kom 3 doffers te kort en die vul ik aan met kweekdoffers. Het is een overbruggingsjaar dus ik heb de lat niet zo hoog liggen. Ik hoop op een paar mooie uitslagen. Ik wil de focus gaan leggen op de midfond en de dagfond. Voor deze diciplines heb je duiven nodig die daar geschikt voor zijn. Ik hoop dit jaar de eerste stappen te maken en via selectie en eventueel nieuwe aanvulling die geschikt zijn voor de mid en dagfond. Dus voorlopig weer uitdaging genoeg. Ik zal maar weer zeggen tot de volgende keer.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.