DERDE WEDVLUCHT QUIEVRAIN 30-04-2016

De Winnaars worden deze week ook weer van harte gefeliciteerd.

De derde wedvlucht werd gevlogen vanaf Quievrain. Wat zal ik er nou es van zeggen , ik had de hoop uitgesproken op een verrassing. deze hoop is gedeeltelijk uitgekomen de 1e duif klokte ik op 16.12 de 2e was er op 16.25 de 3e op 16.26 . Voor mijn gevoel waren de duiven veel te laat voor een podiumplaats, en dat was ook zo de 1e duif in de vereniging werd geklokt op 15.50 dit was tevens de 1e duif in de kring en in de regio . Tot mijn grote verbazing stond ik wel op de uitslag in de vereniging 17e wel te verstaan. En in de kring was ik 94e van 1311 duiven dus 1217 duiven achter me gelaten. Ik wilde op de uitslag en dat is gelukt ik hoopte op verbetering en het lijkt erop dat er een stijgende lijn inzit. Dus al met al ben ik tevreden ik had op de vluchtdag 9 van de 10 duiven thuis zondagmorgen om 9.00 zat de 10e weer op de klep. Dus alles weer thuis en kunnen we weer gaan voorbereiden voor de vierde wedvlucht weer vanuit Quievrain. Ik hoop dat ze wat geleerd hebben en hoop maar weer dat ze er deze vlucht weer beter bijzitten. succes allemaal en tot de volgende vlucht

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.