16 januari 2017

Vroeg ik me laatst nog af of ik wel zou gaan koppelen dit jaar. Allereerst heb ik afscheid genomen van 75% van mijn vlieg en kweekduiven i.v.m. met de verhuizing van een van mijn duivenhokken. Dus vandaar deze inkrimping van mijn duivenbestand. Mijn bedoeling is om van één hok te gaan vliegen en kweken. Maar wil eerst de nodige aanpassingen ga doen. Ik wil me gaan focussen op de midfond en vooral de eendaagse, dus wil ik een klein aantal vliegers gaan koppelen. Volgende keer wat meer over de aanpassingen aan het hok.

IK WIL IEDEREEN EEN GEZOND, GELUKKIG EN NATUURLIJK EEN VLIEGRIJK 2017 TOEWENSEN

De Sprinter is een duif van mijn maatje Tonnie Schmitjes uit Millingen a/d Rijn Deze duif vloog 2 x teletekst en is door Tonnie dit jaar op het kweekhok geplaatst en zal tegen zijn beste duivin gezet worden. Later meer ……………

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN VERGROTING.

 

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.